Translate

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Εταιρία

Η Trust Solutions είναι ένα Ιδιωτικό Γραφείο Συμβουλών Εργασίας (ειδική εγκριτική άδεια λειτουργίας με αρ. 30306) που δραστηριοποιείται στο χώρο της αναζήτησης ανθρωπίνου δυναμικού από το Μάιο του 2010.

Στόχος της εταιρίας μας είναι η εξυπηρέτηση  τόσο των εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό για την κάλυψη των επαγγελματικών τους αναγκών όσο και των ατόμων που αναζητούν εργασία.

Η εμπειρία μας στο χώρο μάς έχει διδάξει να έχουμε πάντα ως γνώμονα το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την στήριξη στον κάθε πελάτη μας χτίζοντας έτσι στέρεες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Η εταιρία μας παρέχει συμβουλευτική στήριξη σε εργοδότες που αναζητούν να επανδρώσουν τις επιχειρήσεις τους αλλά και σε ιδιώτες.

Οι πελάτες μας εκτιμούν τα υψηλά στάνταρ που βάζει η Trust Solutions και χαίρονται να μας συστήσουν σε νέους πελάτες.

Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά τα όσα λένε ορισμένοι από αυτούς:

  • COSTA NAVARINO
“Η συνεργασία με το  Trust Solutions  ήταν άψογη.  Ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ιδιαίτερη ευελιξία στις ανάγκες μας και ήταν απόλυτα τυπικοί σε ότι είχαμε συμφωνήσει!”
 Γιάννης Μπατσής  
HUMAN RESOURCES MANAGER

  • A.K.S. HOTELS  

  1.       “Θα ήθελα να σας εκφράσω, εκ μέρους της εταιρείας μας, την ευαρέσκειά μας για την άψογη συνεργασία και την άριστη επικοινωνία που είχαμε, καθώς και για το καλό επίπεδο των σπουδαστών από τουριστικές σχολές, οι οποίοι απασχολήθηκαν στις τέσσερις ξενοδοχειακές μας μονάδες την                                      σαιζόν του 2009.
  2. Χρήστος Σταύρου
    Οικονομικός Διευθυντής
  • Pavlidis Stavros & SIA O.E.    

    1. "Η Trust Office και το team της υπήρξαν ως συνεργάτες μας ευέλικτοι, αξιόπιστοι, επαγγελματίες και πάνω απ' όλα αφοσιωμένοι στο να παρέχουν υπηρεσίες με πολύ καλή σχέση ποιότητας-κόστους. Επιπλέον, ο λόγος που η Trust Solutions είναι από τους σημαντικούς συνεργάτες μας είναι η άμεση κάλυψη των επαγγελματικών μας αναγκών. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε μαζί σας."

    Steve Pavlidis
    Ιδιοκτήτης χώρων εστίασης (McDonald’s)