Translate

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Υπηρεσίες της Trust Solutions

ΠΡΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Η Trust Solutions έχει αναπτύξει και προσφέρει πανελλαδικά τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  1. 1.Κάλυψη τουριστικών επιχειρήσεων

  1. Η  Trust Solutions είναι ο ηγέτης στο χώρο της κάλυψης θέσεων τουριστικών επιχειρήσεων, έχοντας εξυπηρετήσει πληθώρα πελατών από μικρές καφετέριες και εστιατόρια, μέχρι μεγάλες αλυσίδες πεντάστερων ξενοδοχείων.

  2. Καλύπτουμε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, χώρους εστίασης, καταλύματα, χώρους αναψυχής με εποχιακό ή μη προσωπικό.

  3. Επιπλέον, έχουμε συνεργασίες με τουριστικές σχολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέροντας έτσι στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις την δυνατότητα να προσλάβουν μαθητές για πρακτική άσκηση που εντάσσονται στο πρόγραμμα μαθητείας (Work and Travel).

  4. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικές από τις θέσεις που καλύπτουμε:

  5. Hotel managers, chef, μάγειρες, προσωπικό κουζίνας, front office managers, receptionists, σερβιτόροι, bartenders, καμαριέρες, housekeepers, κηπουροί, συντηρητές, οδηγοί, αποθηκάριοι, ναυαγοσώστες, ξεναγοί, animators-sports animators-children animators, γυμναστές, φύλακες κ.α.

  • Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μαθητείας που προσφέρει η Trust Solutions Πρόγραμμα μαθητείας 

  1. 2.Κάλυψη ιδιωτικών επιχειρήσεων

  1. Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο μάς έχει δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια μεγάλη βάση διαθέσιμων υποψηφίων κάθε ειδικότητας προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε είδους ιδιωτικής επιχείρησης (εργοστάσια, βιοτεχνίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις).

  2. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουμε υπαλλήλους γραφείων, λογιστές, πωλητές, τηλεφωνήτριες, διευθυντικά στελέχη αλλά και ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό.

  1. 3.Κάλυψη οικιών

  1. Η  Trust Solutions εδραιώθηκε στο χώρο της έρευνας αγοράς με την κάλυψη και εξυπηρέτηση των αναγκών χιλιάδων οικογενειών που αναζητούν προσωπικό.

  2. Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις καλύπτοντας θέσεις όπως: babysitters-βρεφοκόμοι, οικιακές βοηθοί, αποκλειστικές νοσοκόμες, γηροκόμοι - φροντίδα και προστασία ηλικιωμένων, battlers, καθαριστές-ριες, κηπουροί.

  3. Αξιολογούμε τους υποψήφιους ανάλογα με την προϋπηρεσία, τις συστάσεις και τα προσόντα που διαθέτουν, αλλά και των ιατρικών εξετάσεων που μας προσκομίζουν.




ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Στην εταιρεία μας μπορεί να απευθυνθεί οποιοσδήποτε αναζητά εργασία εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης για εποχική ή μόνιμη απασχόληση.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. 1.Συμβουλές καριέρας

  1. Στόχος μας η τοποθέτηση του κατάλληλου υποψήφιου στην κατάλληλη θέση. Προσφέρουμε την καλύτερη δυνατόν καθοδήγηση προκειμένου να πετύχουμε σωστές τοποθετήσεις.

  2. Η διαδικασία αίτησης για εργασία είναι η εξής:

  3. - Συμπλήρωση και αποστολή βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής.
  4. - Ανάλυση προϋπηρεσίας και διαθέσιμων συστάσεων.

  1. 2.Ειδοποίηση για ανοιχτές θέσεις

  1. Η εταιρία μας ενημερώνει άμεσα τους υποψηφίους για τυχόν ανοιχτές θέσεις εργασίας είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

  1. 3.Εποχική ή μόνιμη απασχόληση

  1. Η εταιρία μας δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους που αναζητούν εργασία να απασχοληθούν τόσο σε  μόνιμη βάση όσο και σε εποχική.

  2. ‘Όσον αφορά την εποχική απασχόληση, η Trust Solutions  συνεργάζεται με πολλές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα που αναζητούν εποχικό προσωπικό σε διάφορες ειδικότητες.

  3. Η περίοδος της εποχικής απασχόλησης ξεκινάει κάθε Μάρτιο και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο.

Ο εργαζόμενος που επιθυμεί να απασχοληθεί εποχικά καλύπτεται με δωρεάν διατροφή-διαμονή, ασφάλεια και μισθό.

Οι υπηρεσίες μας προς τους εργαζομένους προσφέρονται άνευ οικονομικής επιβάρυνσης

.Μπορείτε να κατεβάσετε τη σχετική φόρμα βιογραφικού πατώντας το σχετικό link (CV form.doc). Προσοχή το βιογραφικό είναι ο καθρέφτης του εαυτού σας 

Αφού τη συμπληρώσετε, στείλτε την με email (olgatrustsolutions@gmail.com) ή fax 2310.402.912) και θα έρθουμε σύντομα σε επαφή μαζί σας.